Mobilna aplikacija Raiffeisen mirovinskih fondova

28.09.2023

Sve informacije o Raiffeisen mirovinskim fondovima na Vašem dlanu!

 

Mobilna aplikacija Raiffeisen mirovinskih fondova

Kako bi svi naši članovi na siguran, brz i jednostavan način mogli pristupiti svojem mirovinskom računu bilo kada i s bilo koje lokacije, razvili smo besplatnu mobilnu aplikaciju Raiffeisen mirovinski fondovi!

Uz pomoć mobilne aplikacije Raiffeisen mirovinskih fondova svi naši članovi nadomak ruke imaju informacije o svojoj štednji u II. i III. stupu, ostvarenoj zaradi te detaljni prikaz svih uplata, kao i personalizirani kalkulator štednje u II. i III. stupu i pregled prinosa. Usto, aplikacija Raiffeisen mirovinskih fondova prva je i trenutno jedina mobilna aplikacija mirovinskih fondova u Hrvatskoj koja pruža mogućnost uplate u svoj dobrovoljni mirovinski fond.

No, aplikacija nije namijenjena samo našim trenutnim članovima, već i onim potencijalnima te svima zainteresiranima za štednju u II. i III. mirovinskom stupu. Naime, uz već navedeno, u aplikaciji su dostupni i razni edukativni sadržaji i bitne informacije, dok svi koji još nisu članovi Raiffeisen mirovinskih fondova putem aplikacije mogu ugovoriti dobrovoljnu mirovinsku štednju i saznati kako promijeniti obvezni mirovinski fond.

Aplikacija Raiffeisen mirovinski fondovi razvijena je u suradnji s tvrtkom Shape te sadrži identifikacijski softver tvrtke Identyum koji garantira visoku sigurnost osobnih podataka korisnika aplikacije. Naime, Identyum-ova tehnologija omogućuje skeniranje osobnih dokumenata uz pomoć kamere pametnih telefona kako bi se s njih očitali podatci i tako omogućila sigurna i jednostavna identifikacija korisnika.

Mobilnu aplikaciju Raiffeisen mirovinskih fondova svi mogu besplatno preuzeti u Google Play-u i App Store-u, a više o njoj možete pročitati na sljedećoj poveznici: https://www.rmf.hr/mobilna-aplikacija-raiffeisen-mirovinski-fondovi/2056

 
Preuzmite aplikaciju