Raiffeisen Future Boost_intervju Daria Lorenci Flatz

20.10.2021

U desetoj epizodi Raiffeisen Future Boosta voditelj Ivan Šarić ugostio je Dariu Lorenci Flatz, glumicu.

 

Raiffeisen Future Boost_intervju Daria Lorenci Flatz

Raiffeisen Future Boost zabavni je serijal o financijskoj pismenosti. Zvuči gotovo nemoguće, ali komičar Ivan Šarić uz pomoć svojih sugovornika i sugovornica ipak uspijeva. U opuštenoj atmosferi i nadahnut anegdotama iz vlastitog, i osobnog života gostiju, gledatelje uči o svijetu financija. Kako ne biste morali učiniti iste pogreške, u ovoj epizodi glumica Daria Lorenci Flatz, kojoj je pripala uloga u šesterostruko nagrađivanom trileru Ljudožder vegetarijanac, navodi svoje kikseve te daje savjete o savladavanju financija, a za kraj je odigrala i financijski kviz.
 
Kako izgledaju financije umjetnice Voditelju Ivanu Šariću i glumici Dariji Lorenci Flatz zajedničko je što su oboje kreatori, odnosno izvođači, pa su veoma dobro razumjeli podijeljene perspektive.
 
– Mi smo vječite mlade, nas uvijek netko mora izabrati – komentira televizijska i kazališna glumica te odnedavno i poduzetnica, referirajući se na to kako oboje, i Šarić, i ona, imaju nestalno radno vrijeme koje im stvara osjećaj nesigurnosti. Moja ideja je bila stvoriti jednu vrstu neovisnosti u kojoj ni moje financije ni moje bavljenje poslom ne ovise od toga jesam li izabrana za neku ulogu ili nisam. Željela sam tu neovisnost i to mi je s godinama sve važnije – objašnjava nagrađivana glumica. Željela je stalne prihode kako bi se mogla lakše nositi s iznenadnim situacijama, a spominjala je ovdje i trenutačnu pandemiju koja joj je, kao i svim umjetnicima, prouzročila razdoblje bez prihoda od glume.
Cilj emisije Raiffeisen Future Boost na Večernji TV-u jest informirati građane o financijskim temama te ih na pristupačan način podučiti osnovama financijske pismenosti. Od pet pitanja Lorenci Flatz uspješno je odgovorila na njih tri, čime je pokazala solidnu razinu znanja. Pritom su i ona i Ivan Šarić ponešto naučili iz pogrešnih odgovora te napredovali u vlastitoj financijskoj pismenosti.

Ovaj intervju možete pogledati na linku:
https://www.vecernji.hr/biznis/snimanje-filma-trajalo-cak-44-dana-a-ona-je-bila-u-gotovo-svakom-kadru-pred-kamere-nam-dolazi-glumica-daria-lorenzi-flatz-1531179