Raiffeisen Future Boost - održano drugo predavanje

21.11.2019

Održano je drugo predavanje u sklopu Raiffeisen Future Boosta na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku.

 

Raiffeisen Future Boost - održano drugo predavanje

Raiffeisen Future Boost - projekt Raiffeisen društva za upravljanje obveznim i dobrovoljnim mirovinskim fondovima d.d. (dalje u tekstu Društvo) u suradnji s Večernjim listom d.d. koji se sastoji od  predavanja o financijskoj pismenosti na četiri fakulteta u tri različita hrvatska grada.

Naime, u današnje vrijeme, financijska pismenost je izrazito važna, stoga se ovim projektom Društvo želi obratiti prvenstveno mlađim generacijama, studentima kako bi im na pitak način približili pojmove osobnih financija i kako s njima pametno raspolagati.

S obzirom da su predavanja prvenstveno namijenjena studentima, odlučili smo ove teme učiniti zabavnijima i pitkijima, pa smo na mjestu predavača angažirali našeg najboljeg stand-up komičara Ivana Šarića, popularnog lovca iz Potjere Deana Kotigu i financijskog analitičara Željka Karduma.


Kako je bilo na drugom predavanju u sklopu Raiffeisen Future Boosta 18. studenog 2019. godine na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku možete vidjeti na  linku u nastavku:
https://www.vecernji.hr/biznis/najcool-predavanje-o-financijskoj-pismenosti-u-osijeku-prica-o-mirovinskim-stupovima-nikad-nije-bila-tako-zabavna-1361006​