Konferencija " Korporativno upravljanje u Hrvatskoj - održiva poduzeća kao jamac ekonomskog rasta"

08.12.2021

Predsjednik Uprave Društva Damir Grbavac sudjelovao je na konferenciji " Korporativno upravljanje u Hrvatskoj - održiva poduzeća kao jamac ekonomskog rasta".

 

U organizaciji Hanza Medije i Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (HANFA) održana je konferencija „Korporativno upravljanje u Hrvatskoj - održiva poduzeća kao jamac ekonomskog rasta“, koja je okupila vodeće državne dužnosnike u regulaciji i nadzoru tržišta kapitala i korporativnog upravljanja, lidere nekih od najznačajnijih domaćih korporacija i stručnjake pravnog i gospodarskog profila.

U središnjem panelu sudjelovao je i Damir Grbavac predsjednik Uprave Raiffeisen društva za upravljanje obveznim i dobrovoljnim mirovinskim fondovima d.d., sudjelovali su i predsjednica Uprave Zagrebačke burze Ivana Gažić, Hana Horak s Katedre za pravo Ekonomskog fakulteta, predsjednik Uprave PBZ-a Dinko Lucić, član Upravnog vijeća HANFA-e Tomislav Ridzak i predsjednik Uprave Atlantic grupe Emil Tedeschi uz moderiranje urednika gospodarskog sadržaja Hanza Medije Marka Biočine.

Damir Grbavac ocijenio je kako tvrtke s najboljim poslovnim strategijama imaju i najbolje kodekse korporativnog upravljanje. Kao primjere rečenog Grbavac je naveo proglašene dobitnike nagrade, proglašene u sklopu održane konferencije, na najbolje korporativno upravljanje trgovačkih društava i banaka.