Raiffeisen Future Boost - održano prvo predavanje

23.10.2019

Održano je prvo predavanje u sklopu Raiffeisen Future Boosta na Fakultetu Elektrotehnike i Računarstva.

 

Raiffeisen Future Boost - održano prvo predavanje

Raiffeisen Future Boost - projekt Raiffeisen društva za upravljanje obveznim i dobrovoljnim mirovinskim fondovima d.d. (dalje u tekstu Društvo) u suradnji s Večernjim listom d.d. koji se sastoji od  predavanja o financijskoj pismenosti na četiri fakulteta u tri različita hrvatska grada.

Naime, u današnje vrijeme, financijska pismenost je izrazito važna, stoga se ovim projektom Društvo želi obratiti prvenstveno mlađim generacijama, studentima kako bi im na pitak način približili pojmove osobnih financija i kako s njima pametno raspolagati.

S obzirom da su predavanja prvenstveno namijenjena studentima, odlučili smo ove teme učiniti zabavnijima i pitkijima, pa smo na mjestu predavača angažirali našeg najboljeg stand-up komičara Ivana Šarića, popularnog lovca iz Potjere Deana Kotigu i financijskog analitičara Željka Karduma.


Kako je bilo na prvom predavanju u sklopu Raiffeisen Future Boosta na Fakultetu Elektrotehnike i Računarstva možete vidjeti na  linku u nastavku:
//www.vecernji.hr/biznis/odrzano-je-prvo-od-ukupno-cetiri-najcool-predavanja-o-financijskoj-pismenosti-bilo-je-genijalno-1354249