Raiffeisen Future Boost u Splitu

26.11.2019

Održano je treće predavanje u sklopu Raiffeisen Future Boosta na Ekonomskom fakultetu u Splitu.

 

Raiffeisen Future Boost u Splitu

Raiffeisen Future Boost - projekt Raiffeisen društva za upravljanje obveznim i dobrovoljnim mirovinskim fondovima d.d. (dalje u tekstu Društvo) u suradnji s Večernjim listom d.d. koji se sastoji od  predavanja o financijskoj pismenosti na četiri fakulteta u tri različita hrvatska grada.

Nakon Zagreba i Osijeka, RaiffeisenFutureBoost predavanje o financijskoj pismenosti na red je došao i Split. Pa su tako studenti na Ekonomskom fakultetu u Splitu imali priliku, uz popularne predavače saznati zašto bi već danas trebali razmišljati o  dalekim stvarima poput mirovine. 
I ovom prilikom je potvrđeno da je financijska pismenost izrazito važna, stoga se ovim projektom Društvo obraća prvenstveno mlađim generacijama, studentima kako bi im na pitak način približili pojmove osobnih financija i kako s njima pametno raspolagati.

S obzirom da su predavanja prvenstveno namijenjena studentima, odlučili smo ove teme učiniti zabavnijima i pitkijima, pa smo na mjestu predavača angažirali našeg najboljeg stand-up komičara Ivana Šarića, popularnog lovca iz Potjere Deana Kotigu i financijskog analitičara Željka Karduma.


Kako je bilo na trećem predavanju u sklopu Raiffeisen Future Boosta 22. studenog 2019. godine na Ekonomskom fakultetu u Splitu možete vidjeti na  linku u nastavku:
https://www.vecernji.hr/biznis/kako-uloziti-32-000-kn-s-18-godina-zasto-propustiti-maturalac-i-koja-je-kolicina-motora-potrebna-za-skladan-brak-1362021