Obavijest o stanju na računu članova ROMF-a i osnovne informacije o poslovanju

11.01.2011

​U tijeku je dostava obavijesti stanja na računu svim članovima Raiffeisen obveznog mirovinskog fonda s detaljnim ispisom uplata za razdoblje 1. siječnja do 31. prosinca 2010. godine te osnovnim informacijama o poslovanju Fonda u 2010. godini.  

 

Vjerujemo da smo u protekloj godini opravdali povjerenje naših članova upravljajući sredstvima Raiffeisen obveznog mirovinskog fonda sukladno najvišim profesionalnim standardima s naglaskom na stabilnost i sigurnost ulaganja. Naime, Raiffeisen obvezni mirovinski fond u 2010. godini ostvario je prinos od 8,09%, a prosječni prinos od početka rada Fonda na godišnjoj razini iznosi 5,38%.

Imovina Raiffeisen obveznog mirovinskog fonda na 31. prosinca 2010. godine iznosila je 10.976,94 milijuna kuna, te je Fond imao 482.031 članova.

Sve članove Raiffeisen obveznog mirovinskog fonda, u slučaju da nisu dobili Obavijest o stanju na računu najkasnije do 25. siječnja 2011. godine, ovim putem molimo da se jave našem Kontakt centru na besplatni info telefon 0800-0900. Prilikom kontakta s operaterom potrebno je znati broj Vašeg mirovinskog računa i zaporku (PIN), kako bi operater mogao uputiti Obavijest o stanju na računu.

S upitima o stanju na računu tijekom cijele godine može se obratiti našem Kontakt centru na isti besplatni info telefon radnim danom od 8 do 16 sati ili na e-mail: mojamirovina@rmf.hr.

Također, podsjećamo da se stanje na računu možete pratiti cijele godine putem usluge automatske SMS poruke ili putem e-maila, koje omogućuju redovite informacije o svakoj promjeni stanja na računu.