Raiffeisen Future Boost_intervju Vedran Pavlek

12.02.2021

U prvoj epizodi nove sezone Raiffeisen Future Boosta voditelj Ivan Šarić ugostio je Vedrana Pavleka, direktora hrvatskih alpskih skijaških reprezentacija i ski poola.

 

Raiffeisen Future Boost_intervju Vedran Pavlek

U suradnji s Večernjim listom treću godinu zaredom Raiffeisen društvo za upravljanje obveznim i dobrovoljnim mirovinskim fondovima d.d. organizira serijal Raiffeisen Future Boost. Nakon uspješne prošlogodišnje sezone, ovaj je projekt nagrađen iznimnim priznanjem – nagradom Akademije Zagrebačke burze za doprinos edukaciji o tržištu kapitala, a ovog proljeća nastavljamo u dobro poznatom zabavno-edukacijskom tonu. Voditelj i stand-up komičar Ivan Šarić prošle je godine ugostio poznate ekonomiste, gospodarstvenike i stručnjake koji su ponudili odgovore na sva naša pitanja o financijama, a u novoj sezoni će gosti serijala biti osobe iz javnog života, uspješne u svom poslu. Proljetno izdanje ovogodišnjeg serijala Šarić je otvorio uz gostovanje Vedrana Pavleka, direktora hrvatskih alpskih skijaških reprezentacija i ski poola. Vedran Pavlek bivši je alpski skijaš s bogatim iskustvom na velikim natjecanjima.
Na samom početku intervjua, Šarića je zanimalo kako se njegov gost snalazi u punom jeku skijaške sezone, na što je Vedran Pavlek zadovoljno odgovorio da se radi o onoj pozitivnoj gužvi koja treba vladati za vrijeme sezone te objasnio kako im je upravo tada najbolje jer rade i žive na adrenalinu.
Šarića je također zanimalo razmišljaju li sportaši o svojim financijskim prilikama, štednji i mirovini, pri čemu je Pavlek naglasio kako je važno da skijaši, u najmanju ruku tijekom sezone od listopada pa do kraja ožujka, budu primarno fokusirani na utrke i natjecanja, dok tijekom ljetnih mjeseci imaju vremena razmišljati o financijskim investicijama i ostalim temama važnima za budućnost. Na kraju se Pavlek kao prvi gost u ovogodišnjoj sezoni Raiffeisen Future Boosta imao priliku premijerno okušati u kvizu iz financijske pismenosti, s kojim će Šarić odsad na zabavan način provjeravati razinu financijske pismenosti naših dragih gostiju. Pavlek je uz odličan uspjeh točno odgovorio na svih pet pitanja, putem kojih i sami možete provjeriti svoje znanje o financijama.

Ovaj intervju možete pogledati na linku:
https://www.vecernji.hr/biznis/vraca-se-raiffeisen-future-boost-treca-sezona-najkul-serijala-o-financijskoj-pismenosti-1466621