Dobrovoljni mirovinski fondovi na RBA iDIREKT-u

03.07.2017

 

Zagreb, 3. srpnja 2017. godine -  od  2. srpnja 2017. godine, fizičkim osobama - korisnicima RBA iDIREKT internetskoga bankarstva, dostupna je nova funkcionalnost - Pregled stanja i prometa po Raiffeisen dobrovoljnim mirovinskim fondovima.

Pomoću ove funkcionalnosti, svi članovi Raiffeisen dobrovoljnih mirovinskih fondova (otvorenih i zatvorenih) koji su korisnici RBA iDIREKT-a, putem internetskoga bankarstva imaju uvid u stanje i promet u dobrovoljnom mirovinskom fondu u kojem su član, tijekom cijelog razdoblja članstva. Također, imaju i mogućnost dohvata podataka u pdf/xls formatu i pohranu/ispis istih. 

Napominjemo da je uplata u dobrovoljne mirovinske fondove pojednostavljena zahvaljujući novom ekranu Mirovinski fondovi u sklopu RBA iDIREKT-a jer se korištenjem akcijske tipke Uplati automatski otvara nalog za plaćanje s popunjenim podacima o primatelju i pozivu na broj.

Najavljujemo da će nova funkcionalnost biti omogućena i putem uslluge RBA na dlanu odnosno putem mobilnog bankarstva, te ćemo naše članove pravovremeno o tome obavijestiti