Raiffeisen Future Boost_intervju Siniša Glumičić

06.10.2021

U devetoj epizodi nove sezone Raiffeisen Future Boosta voditelj Ivan Šarić ugostio je Sinišu Glumičića, plastičnog kirurga.

 

 

Raiffeisen Future Boost_intervju Siniša Glumičić

Nakon što smo u aktualnoj proljetnoj sezoni serijala Raiffeisen Future Boost imali priliku doznati sve o financijskim navikama renomiranih stručnjaka iz različitih društvenih polja, emisija se vraća u velikom stilu i donosi još zanimljivih, ali i financijski edukativnih priča. U novoj emisiji tajne svog zanata otkrio nam je najpoznatiji estetski kirurg, doktor Siniša Glumičić.

Od ranih dana specijalizacije krenuo je s privatnom praksom estetske kirurgije. Dugogodišnjim, prepoznatim radom, dostigao je titulu najpoznatijeg estetskog kirurga. Kaže, danas početi s privatnom praksom nije lako. – Morate biti sigurni da znate to što radite. To je broj jedan. Drugo, morate na tržištu na kojem jeste nastojati probiti se u vrh grupe. Da biste to postigli, morate postići dobru stručnu pozadinu. Jako je važno naposljetku znati kako prezentirati svoje znanje – ističe Glumičić.

Iako tvrdi da je vidio mlade kolege koji se reklamiraju putem društvenih mreža, tvrdi, jedna od najboljih reklama je ona „od usta do usta“. – Operiraš Đurđicu, primjerice, i ona je zadovoljna. Ona će dovesti Zlatu i Miru. Tako se stvari moraju pokrenuti – kaže Glumičić.

Član je brojnih stručnih udruga vezanih uz estetsku kirurgiju. Kaže da mu to pomaže prilikom edukacija. – Kada ste član takvih organizacija, edukacije su vam jeftinije. Inače se radi o jako velikim iznosima. Ovako vam je otvoreniji pristup svim edukacijama. Morate znati što se u vašem svijetu, u svijetu vašeg poslovanja zbiva – zaključuje.

Ovaj intervju možete pogledati na linku:

https://www.vecernji.hr/biznis/najpoznatiji-hrvatski-estetski-kirurg-otkriva-tajne-zanata-ali-i-koliko-je-pritom-vazna-financijska-pismenost-jednog-estetskog-kirurga-1527473