Obavijest o stanju na računu članova ROMF-a

24.01.2013

 

U tijeku je dostava obavijesti stanja na računu svim članovima Raiffeisen obveznog mirovinskog fonda s detaljnim ispisom uplata za razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2012. godine.

Ukupno stanje na osobnom računu člana na dan 31. prosinca 2012. godine rezultat je uplata i ostvarenih prinosa tijekom članstva u Fondu. U protekloj godini ostvarili smo za sve nas, članove Raiffeisen obveznog mirovinskog fonda, prinos od 12,88%, a prosječan prinos našeg mirovinskog fonda od početka rada do kraja 2012. godine iznosio je 5,47%. To znači da smo nakon 10 godina poslovanja Raiffeisen obveznog mirovinskog fonda ostvarenim prosječnim godišnjim prinosom znatno premašili očekivanja koja su stavljena pred obvezne mirovinske fondove na početku mirovinske reforme. Također podsjećamo na dugoročni horizont ulaganja mirovinskih fondova te činjenicu da se uspješnost upravljanja njihovim portfeljima treba primarno promatrati kroz duže vremensko razdoblje.

Sve članove Raiffeisen obveznog mirovinskog fonda, u slučaju da nisu dobili Obavijest o stanju na računu najkasnije do 25. siječnja 2013. godine, ovim putem molimo da se jave našem Kontakt centru na besplatni info telefon 0800-0900. Prilikom kontakta s operaterom potrebno je znati broj vašeg mirovinskog računa i zaporku (PIN), kako bi operater mogao uputiti Obavijest o stanju na računu.

S upitima o stanju na računu tijekom cijele godine može se obratiti našem Kontakt centru na isti besplatni info telefon radnim danom od 8 do 16 ili na e-mail: mojamirovina@rmf.hr.

Također, podsjećamo da se stanje na računu možete pratiti cijele godine putem usluge automatske SMS poruke ili putem e-maila, koje omogućuju redovite informacije o svakoj promjeni stanja na računu.