Raiffeisen Future Boost_intervju s guvernerom HNB-a Borisom Vujčićem

27.05.2020

U drugoj epizodi Raiffeisen Future Boosta Ivan Šarić ugostio je guvernera Hrvatske narodne banke Borisa Vujčića.

 

Raiffeisen Future Boost_intervju s guvernerom HNB-a Borisom Vujčićem

Raiffeisen Future Boost - Nakon uspješne prve epizode serijala, u kojem je gostovao ministar financija Republike Hrvatske Zdravko Marić, Ivan Šarić ugostio je guvernera Hrvatske narodne banke Borisa Vujčića. 

Naime, Raiffeisen Future Boost je projekt Raiffeisen društva za upravljanje obveznim i dobrovoljnim mirovinskim fondovima d.d. (dalje u tekstu Društvo) u suradnji s Večernjim listom d.d. koji smo započeli u 2019. godini, a koji se sastojao od  predavanja o financijskoj pismenosti na četiri fakulteta u tri različita hrvatska grada.
 
Uslijed okolnosti izazvanih sprečavanjem širenja virusa COVID-19 projektu Raiffeisen Future Boost smo izmijenili koncept i pretvorili u emisije o financijskoj pismenosti koju voditi popularni voditelj i stand up komičar Ivan Šarić, a koji će gledateljima približiti pojmove iz svijeta financija i ekonomije koji se tiču svih nas.

Ivan Šarić i guverner Vujčić pokušali su gledateljima približiti ulogu HNB-a i pojmove vezane uz financijsku pismenost, ali i potaknuti na razmišljanje o budućim ulaganjima i mirovini.


Ovaj intervju možete pogledati na linku:

https://www.vecernji.hr/biznis/raiffeisen-future-boost-nakon-ministra-marica-sljedeci-gost-ivana-sarica-je-guverner-hnb-a-boris-vujcic-1404412